AC Planinetz

Новини

Vratsa Sky Race 13 май 2018

Изпратен от eli на 07.03.2018 11:52

Какво е да бягаш в сърцето на най-назъбения старопланински резерват “Врачански карст”? Каним бегачи, планинари и приключенци да усетят емоцията на движението сред алпийски пътеки и сипеи, криволичещи между уникални за България стени и скални игли. Едно бягане за сетивата в небето над внушителната 400-метрова Централна стена. Едно състезание родено с любов от нас за вас!

Vratsa Sky Run - 15 km / 1400 m D+
Skaklya Trail Run - 8 km / 750 m D+

Авторите на трасетата: Слави Асенов и Десислава Христова.

Кои сме ние?

Хора, които обичат планината, бегачи и катерачи, обединени от стремежа да търсят най-интересните пътища до красивите места.
Обичаме да сме високо, да се движим бързо и да попиваме интензивно пейзажите и терена, да играем с него на бързи обороти. Знаем, че има места, на които трудното физически става лесно психически и ги търсим. Oбичаме да се състезаваме, защото това ни мотивира да надхвърляме себе си. Обичаме високия пулс и широко отворените очи.
Това за нас е трасето на Vratsa Sky Run - нашият стремеж да изживеем дивата природа.

Защо го правим?

Защото Вратцата е едно от местата, на които можем и ще се връщаме постоянно без да ни омръзне. Защото ние се забавлявахме, когато за първи път минахме по тези пътеки, и искаме да ги споделим с вас.

www.facebook.com/VratsaSkyRun/​

https://vratsasky.com/

Организатор: Алпийски Клуб “Планинец”

 

Още няма направени коментари.

Коментари се правят само от регистрирани посетители. Регистрирайте се или влезте.